Company logo Delight coachingpraktijk

Beoordelingen

Ik was al lang zoekende

Ik was al lang zoekende. Viel van de ene klacht in de andere, zonder dat er echt een vinger op gelegd kon worden. Artsen konden niet vinden wat mij mankeerde. Ik wilde zo graag weer een energiek en blij leven.

Toen ik bij Anja kwam heeft ze me eerst laten praten. Gek genoeg had ik nog nooit zoveel verteld. Het ging helemaal vanzelf, daar in die gezellige, huiselijke sfeer, in haar praktijk. Kopje koffie erbij en het voelde alsof mijn beste vriendin, maar ook mijn moeder, echt oprecht naar me luisterde, zonder haast en tijdsdruk. Zo nu en dan een aantekening makende, kwam Anja daarna met inzichten die ze tussendoor had ontvangen. En zo kreeg ik voor het eerst zicht op de verbinding tussen de klachten.

De behandelingen die volgden bestonden uit heerlijke, ontspannende Reiki behandelingen, waarna ze steeds weer vertelde wat ze tegenkwam en had gedaan. Ze werkt met edelstenen en etherische geuren. Die helpen haar, zegt ze dan. Ook hebben we tijd besteed aan de familielijn. Door poppetjes neer te zetten en die te benoemen, waar Anja energetisch op in kan voelen, wordt er veel duidelijk van de familiesystemen.

Na 6 behandelingen had ik zelf weer de regie over mijn leven en wist door mijn problemen heen te kijken. Ik kan verder, voel me lichter en blijer en heb weer zin in het leven.

Ik ga nog af en toe terug om te checken of alles nog in balans is, en om weer geïnspireerd te raken door haar.

Ik liep altijd hard, had altijd verschillende dingen tegelijk te doen en kwam altijd tijd tekort

Ik liep altijd hard, had altijd verschillende dingen tegelijk te doen en kwam altijd tijd tekort. Tot ik echt struikelde en met een gebroken enkel kwam te zitten.

Het effect van de verplichte rust had nare gevolgen. In plaats van ontspannen de boel over te laten aan anderen, werd ik nerveus en trillerig. Ik zocht blindelings naar hulp, maar iedereen zei hetzelfde: "rustig aan."

Toen kwam er een advertentie van Anja voorbij. Ze kwam rustig en wijs op me over, en dus belde ik. Ze reageerde net zoals ze overkwam. Nuchter en meevoelend. "Lukt het om naar mijn praktijk te komen, of wil je liever dat ik naar jou toe kom?"

Ze is de eerste keer naar mij toe gekomen en heeft me laten praten. Terwijl ik sprak, pakte ze me bij de hand en ik voelde warme reiki door mijn arm naar me toe stromen. Zelf sprak ze net iets langzamer dan normaal en dat werkte aanstekelijk. Mijn woorden gingen minder struikelen. Mijn tranen, daarentegen, begonnen te stromen. "Goed zo, laat maar gaan" zei ze, en legde haar handen op mijn hoofd. Dat was een doorbraak.

Ik besefte dat het erg lang geleden was dat ik huilde. We hebben daarna een serie van 8 behandelingen afgesproken. Langzaamaan werd mij duidelijk dat ik vol zat met energie en emoties, die niet van mezelf waren, maar overgenomen, als kind in het gezin waar ik opgroeide. Dit heeft ze samen met mij kunnen oplossen en dat maakt dat ik nu een stuk stabieler in het leven sta, en minder gehaast ben.

Ik hoef niet meer alles voor iedereen op te lossen. Ik ben zo dankbaar voor deze verandering in mijn leven.

Toen ik Anja tegenkwam, kwam er een gevoel van “het kan anders” over me

Altijd moe en koud en duizelig. Zo probeerde ik al jaren te functioneren. Ik sleepte me door de dagen heen en had geen idee hoe ik verder moest naar de volgende dag.

Toen ik Anja tegenkwam, kwam er een gevoel van “het kan anders” over me.

De behandelingen bij haar waren erg afwisselend. Een combinatie van Reiki en praten. Maar ook door in beeld te krijgen hoe mijn gezondheid verder verliep, wist ze verbanden te leggen die ik niet eerder gehoord had.

Ze was vriendelijk maar duidelijk in haar adviezen. "Ik kan je de weg wijzen maar je moet het pad zelf bewandelen," zei ze regelmatig.

Na 5 behandelingen had ik het minder koud en was niet meer zo moe. Ook wist in inmiddels dat ik bepaald voeding beter kon vermijden. En ze had mijn aura gereinigd en opnieuw gevuld met schone energie. Verschillende oefeningen, meditaties en affirmaties hielpen hier ook bij.

Na deze 5 behandelingen had ik kunnen stoppen, maar ik heb besloten om door te gaan. Zo heel ik mezelf en ik leer steeds beter hoe van mezelf te houden.

Anja op pad met partner