Blog


Lees hier al mijn blogs

Op deze pagina vind je inspirerende verhalen, nuttige informatie, handige tips en nieuws uit mijn praktijk.

Lees hier al mijn blogs

Op deze pagina vind je inspirerende verhalen, nuttige informatie, handige tips en nieuws uit mijn praktijk.

Loslaten uit liefde

De knoop is doorgehakt. Jullie gaan uit elkaar. Onverwachts of niet, jouw keuze of de zijne: een echtscheiding doet pijn. Lees hier verder.

Lees verder

Alles is energie

Ik ben een healer. ‘Maar wat doe je dan precies?’ wordt vaak gevraagd. Dan leg ik uit dat ik energie kan dragen, doorgeven, vergeven en transmuteren naar licht. Lees hier verder.

Lees verder

Haal het beste van jezelf naar boven!

Huisje, boompje, beestje: dat is wat jij allemaal van je lijstje kunt afvinken. Je hebt een fijn gezin thuis en bent druk bezig met je carrière. Maar door alle hectiek vergeet je eigenlijk wie het belangrijkste is: jijzelf. Lees verder.

Lees verder

Ervaringen

Na 5 behandelingen had ik het minder koud en was niet meer zo moe. Ook wist in inmiddels dat ik bepaalde voeding beter kon vermijden. En ze had mijn aura gereinigd en opnieuw gevuld met schone energie. Verschillende oefeningen, meditaties en affirmaties hielpen hier ook bij.

Na deze 5 behandelingen had ik kunnen stoppen, maar ik heb besloten om door te gaan. Zo heel ik mezelf en ik leer steeds beter hoe van mezelf te houden.

- Claudia

Langzaamaan werd mij duidelijk dat ik vol zat met energie en emoties, die niet van mezelf waren, maar overgenomen, als kind in het gezin waar ik opgroeide. Dit heeft ze samen met mij kunnen oplossen en dat maakt dat ik nu een stuk stabieler in het leven sta, en minder gehaast ben.

Ik hoef niet meer alles voor iedereen op te lossen. Ik ben zo dankbaar voor deze verandering in mijn leven.

- Marit

Na 6 behandelingen had ik zelf weer de regie over mijn leven en wist door mijn problemen heen te kijken. Ik kan verder, voel me lichter en blijer en heb weer zin in het leven.

Ik ga nog af en toe terug om te checken of alles nog in balans is, en om weer geïnspireerd te raken door haar.

- Joke

Neem contact
met mij op!

Heb jij net even een zetje in de goede richting nodig? Neem contact met mij op.