Company logo Delight coachingpraktijk

Life coach

Als life coach sta ik voor je klaar om in gesprek te gaan. Voel je vrij om te vertellen wat je kwijt wil, of dwarszit. Dat zorgt in eerste instantie bij veel vrouwen al voor opluchting. Tijdens ons gesprek probeer ik signalen af te lezen en luister aandachtig. Wellicht stel ik nog een paar gerichte vragen om bewustwording bij jou te creëren. Hierbij vindt ik het belangrijk om fijn en toegankelijk met elkaar te blijven praten. Het is nooit de bedoeling dat het als een verhoor gaat voelen. Met life coaching hoop ik jouw energie en ik-kracht terug te vinden.

Wat doet een life coach precies, en waarom zou je daar voor willen kiezen?

Life coaching staat voor advies en reflecteren, met iemand die neutraal is, en toch als een vriend(in) met je praat.

Het maakt niet uit wat er in je leven aan de hand is. Het kan zijn dat je je weggetje kwijt bent op je werk, in je gezin, of je op een andere manier afvraagt of je wel de juiste keuzes hebt gemaakt. Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat het leven aan je voorbij vliegt, terwijl je eigenlijk niet eens weet wat je er nu mee wil. Het kan zijn dat je niet met je partner kunt praten over bepaalde onderwerpen. Maar ook andere zorgen, of overspannen zijn, in een burn-out belanden, kan de reden zijn om een life coach in te schakelen.

Anja en partner met gedeelde visie

Kom je bij mij als life coach, dan gaan we eerst in gesprek over wat je kwijt wil. Daarna kom ik met gerichte vragen. We blijven in het nu, tenzij het echt nodig is om je jeugd in te gaan. Ik zal je outside of the box vragen stellen en je zo nu en dan een opdracht mee geven. Ik probeer altijd met humor te werken, want dat kan heel erg relativerend zijn.

Als het goed gaat, en we klikken, dan ga je me beschouwen als een goede vriend, waar je lekker alles tegen kunt zeggen. En daar heeft bijna iedereen behoefte aan, maar zitten we allemaal in relaties waar je om bepaalde redenen niet alles kunt zeggen.

Ik heb veel levenservaring, en zal je ook regelmatig iets vertellen, waardoor je mij ook leert kennen en de relatie niet afstandelijk wordt. In de intake ga ik met jou kijken of we denken dat mijn manier van doen bij jou past. Zo ja, dan kunnen we verder en spreken we samen een traject af.

Tarieven

Behandeling Duur Prijs
De intake - Kennismakingssessie 50,-
Losse behandeling 90 minuten 95,-
Pakket: 6 behandelingen (Gratis intake) 6x 90 minuten 520,-
Telefonisch consult 30 minuten 35,-
Reikibehandeling op afstand 20 tot 30 minuten 45,-
N.B. Er wordt een behandelplan voorgesteld met een tussenpoos tussen de behandelingen van 2 weken, tenzij anders nodig.

Cerficering

Life coach

Life coach

Je leert in de cursus Life Coach alle aspecten die essentieel zijn om mensen goed te begeleiden en coachen. Van de rol van de life coach tot gedragsverandering, verslavingsproblematiek, relationele zaken en stress: leer hoe je met de dingen des levens omgaat.