Company logo Delight coachingpraktijk

Over mij

Ik ben Anja, 60 jaar jong. Ik voel me nog regelmatig een springlevende tiener maar ik heb de wijsheid van eeuwen in mij.

Mijn leven is langs vele wegen en woonplaatsen gelopen; en overal waar ik gelopen heb liggen lessen en liefde.

Mijn verhaal

Mijn gevangenis zat hem in het feit dat ik van jongs af aan geleerd heb dat andere mensen belangrijker zijn dan ikzelf. Ik had zelf de sleutel van die gevangenis, maar wist het niet.

Overal gezocht; veel raad en advies opgevolgd. Psychologen en therapeuten beten zich stuk op mij. Velen wilden etiketjes plakken, en die plakten niet bij mij. Ik heb daarom besloten te gaan studeren. Dit heeft geen windeieren gelegd.

Ik voel me beter dan ooit en ben nu in staat om naar mezelf te kijken en energie te geven aan de goede dingen in het leven. Ik hou me minder met anderen bezig, tenzij het een gerichte vraag is, die ik als professional kan behandelen. Mijn leven is weer van mij en ik heb de sleutel van mijn geluk. En weet je wat zo grappig is? Nu ik vrij ben en mezelf belangrijk heb gemaakt, gaat het ook beter met mijn relaties en mijn dierbaren.

Anja kijkt naar jou.

Zelfacceptatie

Ik heb erkend dat ik spiritueel ben, hoogsensitief, helderwetend, soms helderziend en helderhorend ben. Sinds ik dit voor mezelf heb erkend en ermee de kast uit ben gekomen, word ik geaccepteerd om wie ik ben. Er zijn daardoor mensen afgevallen maar er zijn ook nieuwe mooie contacten bij gekomen.

Inspireren

Wat ik wil is vrouwen helpen. Ik wil ze graag leren over de geschiedenis in ons bloed. Hoe wij door de eeuwen heen altijd maar zorgen. En dat dit generatie op generatie is overgebracht.

Het is tijd om wakker te worden. Het is tijd om uit je harnas te stappen. Vrouwen zijn de meest krachtige wezens op aarde. Help mij jezelf helpen. Kom en durf aan jezelf te werken. Je helpt jezelf, en daarmee ook de andere vrouwen. Als jij licht gaat uitstralen, kan ook jij andere vrouwen inspireren.