Over mij


Hallo! Mijn naam is Anja

Ik ben boven de 60 jaar en voel me nog regelmatig een springlevende tiener, maar ik heb de wijsheid van eeuwen in mij. Mijn leven is langs vele wegen en woonplaatsen gelopen; en overal waar ik gelopen heb, liggen lessen en liefde.

Mijn verhaal

Mijn gevangenis zat hem in het feit dat ik van jongs af aan geleerd heb dat andere mensen belangrijker zijn dan ikzelf. Ik had zelf de sleutel van die gevangenis, maar wist het niet.

Ik heb overal gezocht en veel raad en advies opgevolgd. Psychologen en therapeuten beten zich stuk op mij. Velen wilden etiketjes plakken, en die plakten niet bij mij. Ik heb daarom besloten te gaan studeren. Dit heeft me geen windeieren gelegd.

Ik voel me beter dan ooit en ben nu in staat om naar mezelf te kijken en energie te geven aan de goede dingen in het leven. Ik houd me minder met anderen bezig, tenzij het een gerichte vraag is die ik als professional kan behandelen. Mijn leven is weer van mij en ik heb de sleutel van mijn geluk. En weet je wat zo grappig is? Nu ik vrij ben en mezelf belangrijk heb gemaakt, gaat het ook beter met mijn relaties en mijn dierbaren.

Zelfacceptatie

Ik heb erkend dat ik spiritueel ben, hoogsensitief, helderwetend, soms helderziend en helderhorend. Sinds ik dit voor mezelf heb erkend en ermee uit de kast ben gekomen, word ik geaccepteerd om wie ik ben. Er zijn daardoor mensen afgevallen, maar er zijn ook nieuwe mooie contacten bijgekomen.

Inspireren

Wat ik wil is vrouwen helpen. Ik wil ze graag leren over de geschiedenis in ons bloed. Hoe wij door de eeuwen heen altijd maar zorgen. En dat dit generatie op generatie is overgebracht.

Het is tijd om wakker te worden. Het is tijd om uit je harnas te stappen. Vrouwen zijn de meest krachtige wezens op aarde. Help mij jezelf helpen. Kom en durf aan jezelf te werken. Je helpt jezelf, en daarmee ook de andere vrouwen. Als jij licht gaat uitstralen, kan ook jij andere vrouwen inspireren.

Ervaringen

Na 5 behandelingen had ik het minder koud en was niet meer zo moe. Ook wist in inmiddels dat ik bepaalde voeding beter kon vermijden. En ze had mijn aura gereinigd en opnieuw gevuld met schone energie. Verschillende oefeningen, meditaties en affirmaties hielpen hier ook bij.

Na deze 5 behandelingen had ik kunnen stoppen, maar ik heb besloten om door te gaan. Zo heel ik mezelf en ik leer steeds beter hoe van mezelf te houden.

- Claudia

Langzaamaan werd mij duidelijk dat ik vol zat met energie en emoties, die niet van mezelf waren, maar overgenomen, als kind in het gezin waar ik opgroeide. Dit heeft ze samen met mij kunnen oplossen en dat maakt dat ik nu een stuk stabieler in het leven sta, en minder gehaast ben.

Ik hoef niet meer alles voor iedereen op te lossen. Ik ben zo dankbaar voor deze verandering in mijn leven.

- Marit

Na 6 behandelingen had ik zelf weer de regie over mijn leven en wist door mijn problemen heen te kijken. Ik kan verder, voel me lichter en blijer en heb weer zin in het leven.

Ik ga nog af en toe terug om te checken of alles nog in balans is, en om weer geïnspireerd te raken door haar.

- Joke

Neem contact
met mij op!

Heb jij net even een zetje in de goede richting nodig? Neem contact met mij op.