Company logo Delight coachingpraktijk

Reiki

Hoe een traject eruit komt te zien, verschilt uiteraard per persoon. Iedere vrouw is uniek en dat geldt ook voor de aanpak. Maar wanneer de bron van de klacht bekend is, help ik je ook graag door middel van Reiki. Reiki is werken met universele energie. Jouw lichaam is eigenlijk één grote energiebol. Energie die in verbinding staat met je lichaam en geest. Wanneer je niet lekker in je vel zit, is de kans groot dat je energiestroom in je lichaam geblokkeerd is geraakt. Door middel van speciale handoplegging geef ik energie door en herstel de doorstroming. Jij als persoon en je energiebalans worden hierdoor versterkt.

Wat is Reiki? Wat kun je verwachten van Reiki en wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Reiki is universele energie, ook wel Chi genoemd. Reiki wordt meestal doorgegeven via de handen (handoplegging), maar het kan ook op afstand worden gedaan, door middel van afstemming. Met Reiki heb ik de mogelijkheid het energieveld van een ander te beïnvloeden. Je kunt healing geven via Reiki. Tijdens een behandeling bij mij, lig je lekker comfortabel op een behandelbank en ik stop je lekker in onder een dekentje. Ik hoef je niet op de huid aan te raken.

Anja met arm om schouders van partner

Ik stem af, en daarmee bedoel ik; dat ik mijn eigen energie reinig en me op die van jou afstem via mijn intuïtie. Ik voel dan wat jij voelt. Mijn handen laat ik over jouw lijf gaan, zoekende naar de plekken die aandacht nodig hebben. Het kan zijn dat ik bij je voeten begin, om je te laten gronden. Het kan zijn dat ik eerst bij je hoofd sta en ziende scan. Sommige mensen leven zo in hun hoofd dat ze slecht contact hebben met hun lijf.

Daarna volg ik mijn intuïtie, en controleer de chakra’s, en hoe ze draaien. Ik kan dat voelen, maar pak soms ook een pendel om het mij te laten zien. Door mijn Reiki, energie te sturen naar de juiste plekken, komen het lichaam en de chakra’s weer in balans. Als je met een specifieke klacht binnenkomt, ga ik daar natuurlijk ook checken. Ik stel in gedachten vragen terwijl ik mijn hand op de plek leg, en krijg antwoorden. Dit vertel ik allemaal na de behandeling aan jou.

Soms is het mogelijk om pijn meteen te laten verzachten. Soms is daar meer voor nodig. Ik gebruik ook hulpmiddelen als edelstenen, aura spray’s en etherische oliën.

Ik geef Reiki door. Het is niet van mij. Ik neem niet jouw pijn over; ik geef het weer af aan moeder aarde. Door mijn kruin te openen en mijn voeten goed te laten aarden, gaat het stromen.

Tarieven

Behandeling Duur Prijs
De intake - Kennismakingssessie 50,-
Losse behandeling 90 minuten 95,-
Pakket: 6 behandelingen (Gratis intake) 6x 90 minuten 520,-
Telefonisch consult 30 minuten 35,-
Reikibehandeling op afstand 20 tot 30 minuten 45,-
N.B. Er wordt een behandelplan voorgesteld met een tussenpoos tussen de behandelingen van 2 weken, tenzij anders nodig.

Massage

Mocht je zin hebben in een ontspannende massage, om even alles los te laten en te relaxen, dan kan ik je ook een massage geven met etherische oliën en reiki. De massage is op zichzelf al heerlijk, maar doordat ik “reiki” handen heb, zal ik automatisch je energie een boost geven.

De oliën die ik gebruik zijn van doTERRA. Ik heb verschillende massage-oliën, waar bepaalde combinaties van de oliën in zitten. Deze geven allemaal een andere ondersteuning, en ik zal ze op mijn gevoel gaan gebruiken.

Voor een massage verwacht ik dat je gedoucht bent, en je mag je slip aan houden, maar voor de rest wil ik graag je lichaam kunnen masseren. Trek iets aan dat makkelijk aan en uit kan en er tegen kan dat er na de massage nog olie op je huid zit. Ik zal jou afdekken met handdoeken en daarna ook drogen met de handdoeken, maar het kan zijn dat er restjes olie op je huid achterblijven. Een hele lichaamsmassage duurt ongeveer een uur. Je kan ook kiezen voor een rug- en nekmassage. Dat is dan een half uur Er is een mogelijkheid voor alleen je voeten en benen. Dit is ook een half uur.

Soort massage Duur Prijs
Hele lichaam ± 60 minuten 70,-
Rug & nek ± 30 minuten 35,-
Voeten & benen ± 30 minuten 35,-

Cerficering

Reiki 1

Reiki 1

Reiki 1 is gericht op het fysieke niveau. Het behandelen van lichamelijke klachten.

Reiki 2

Reiki 2

In Reiki 2 staan het mentale en emotionele niveau centraal. Vanuit intuïtie behandelen, door de energie door te laten stromen op de diepere niveaus.

Reiki 3

Reiki 3

Als Reiki Master kan ik op alle holistische niveaus een Reiki behandeling geven.